Aktuální dění na JdiSeBavit.cz

(7.4. 22:14)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

David Todt (6.4. 22:36)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

Marek Solich (6.4. 16:37)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

Petra Pospíšilová (6.4. 11:42)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

FoodMan (6.3. 12:13)

si přidal podnik mezi oblíbené

Salabka

Jdisebavit.cz (5.3. 14:25)

přidalo nový podnik

Salabka

Martin Šejvl (3.3. 10:57)

si přidal podnik mezi oblíbené

U Bobra Xaverov

Martin Šejvl (5.2. 21:13)

si přidal podnik mezi oblíbené

Mlýnec

Zvěřinové hody!!!!!

Martin Šejvl (22.1. 10:53)

si přidal podnik mezi oblíbené

Bellevue

Jdisebavit.cz (22.1. 10:11)

přidalo nový podnik

Bellevue

Martin Šejvl (18.1. 12:06)

si přidal podnik mezi oblíbené

Malá Bretaň

Michal Drábek (16.12. 18:50)

si přidal podnik mezi oblíbené

Tenis Club

Martin Šejvl (8.12. 13:55)

si přidal podnik mezi oblíbené

U Daschů

Martin Šejvl (8.12. 13:37)

si přidal podnik mezi oblíbené

U Zábranských

Neko (8.12. 13:27)

přidal hodnocení

Pravěk

92%

Neko (8.12. 12:24)

si přidal podnik mezi oblíbené

Tenis Club

Pot Au Feu
89%

Pot Au Feu
"Francouzská restaurace" 


0

0
podnik:
+420739654884
otevírací doba: (více)
Pondělí: 11:00 - 22:00
Pondělí: 11:00 - 22:00
Úterý: 11:00 - 22:00
Středa: 11:00 - 22:00
Čtvrtek: 11:00 - 22:00
Pátek: 11:00 - 22:00
Sobota: 18:00 - 23:00
Neděle: zavřeno
Rybná 15, Praha 1
více

Restaurant Pot-au-feu vznikl za účelem umožnit svým hostům získat v Praze gastronomické zážitky té nejvyšší úrovně. Dbáme na kvalitu našich služeb ve všech ohledech. Vždy čerstvé surov iny kupujeme od našich prověřených lokálních českých i evropských dodavatelů. Vaříme sezónní pokrmy za využití francouzských kuchařských postupů, které se vyznačují důrazem na zachování původních předností a chutí potravin. Chuť jídla pak podtrhne jedno z našich vybranýchvín, které nám dodávají špičkoví evropští vinaři a které se v nabídkáchčeských restaurací téměř nevyskytují. V našem stylovém interiéru se objevují výhradně přírodní materiály jako je žula, dřevo, či kůže. Klidnou a uvolněnou atmosférurestaurantu pak doplňuje ambientní hudba, která výtečně podkreslujespolečenskou konverzaci, ale ani náznakem ji neruší. Vizi restaurantu Pot-au-feu pak shrnují slova šéfkuchaře:"ZKUSTE OCHUTNAT NAŠÍ KUCHYNI, A JSEM PŘESVĚDČEN, ŽE SE K NÁM ZNOVU VRÁTÍTE PRO DALŠÍ GASTRONOMICKÝ ZÁŽITEK."

 

JAN KRACÍK

 

Excelentní kuchyně je rodinná tradice Kracíků. Janův dědeček byl kuchařem U Krakonoše v zájezdním hostinci v severních Čechách. Jan vystudoval prestižní Poděbradskou Hotelovou školu.V roce 1999 získal cenu za nejlepší kuchař roku v juniorské kategorii a následně se stal dvojnásobným finalistou v soutěži kuchař roku. Jan piloval své umění v zahraničí v Le Jardin des Remparts v Beaune, Les Crayères v Remeši, a Mount Juliet Golf Hotel v Kilkenny s Tiger Woodsem jako jeho patron.Ve Francii, Janova gastronomická filozofie pokročila v duchu kuchyně française s důrazem na přírodní chutě, z čerstvých surovin přivedl k životu skrze inovativními technikami vaření.Od návratu zpět do ČR, Jan pracoval jako šéfkuchař v několika z nejlepších pražských restaurací, včetně Paláci Kinských hodnocené jednou z nejlepších 50 restaurací v České republice.

 

OTEVÍRACÍ DOBA S POLEDNÍ PAUZOU
pondělí 11:00–15:00, 18:00–22:00
úterý 11:00–15:00, 18:00–22:00
středa 11:00–15:00, 18:00–22:00
čtvrtek 11:00–15:00, 18:00–22:00
pátek 11:00–15:00, 18:00–22:00

 
imgimgimg

Pro přidání vašeho hodnocení je nutné být přihlášen.


Hodnocení uživatelů

89%
Anton Ego
10.09.2015 10:16:59
Jedna z nejlepsich francouzskych restauraci co jsme navstivili.
Wi-Fi zdarmaBezbariérový přístupPlatba kartouKlimatizace