Aktuální dění na JdiSeBavit.cz

Jana Rýnská (3.10. 23:39)

si přidal podnik mezi oblíbené

Café Imperial

(7.4. 22:14)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

David Todt (6.4. 22:36)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

Marek Solich (6.4. 16:37)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

Petra Pospíšilová (6.4. 11:42)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

FoodMan (6.3. 12:13)

si přidal podnik mezi oblíbené

Salabka

Jdisebavit.cz (5.3. 14:25)

přidalo nový podnik

Salabka

Martin Šejvl (3.3. 10:57)

si přidal podnik mezi oblíbené

U Bobra Xaverov

Martin Šejvl (5.2. 21:13)

si přidal podnik mezi oblíbené

Mlýnec

Zvěřinové hody!!!!!

Martin Šejvl (22.1. 10:53)

si přidal podnik mezi oblíbené

Bellevue

Jdisebavit.cz (22.1. 10:11)

přidalo nový podnik

Bellevue

Martin Šejvl (18.1. 12:06)

si přidal podnik mezi oblíbené

Malá Bretaň

Michal Drábek (16.12. 18:50)

si přidal podnik mezi oblíbené

Tenis Club

Martin Šejvl (8.12. 13:55)

si přidal podnik mezi oblíbené

U Daschů

Kobe
50%

Kobe
"Steak Grill Sushi" 


0

1
podnik:
+420224267248
rozvoz:
+420608643923 
otevírací doba: (více)
Pátek: 12:00 - 00:00
Pondělí: 12:00 - 00:00
Úterý: 12:00 - 00:00
Středa: 12:00 - 00:00
Čtvrtek: 12:00 - 00:00
Pátek: 12:00 - 00:00
Sobota: 12:00 - 00:00
Neděle: 12:00 - 00:00
Václavské náměstí 11, Praha 1
více

Srdečně si Vás dovolujeme pozvat do restaurací Kobe, kde se ti nejlepší kuchaři a profesionálně vyškolený personál postará o to, aby se z Vaší návštěvy stal nezapomenutelný zážitek.

SPECIALITA PODNIKU - POKRMY Z KOBE

CO JE KOBE?

Černý krátkosrstý skot známého japonského plemene Wagyu. Pěstování tohoto věhlasného skotu je dle tradice věnována neobyčejná pozornost – býci jsou masírováni a napájeni pivem či saké. Tento původní japonský způsob chovu dobytka je známý již od roku 1830. Maso z plemene Wagyu představuje skutečně exkluzivní gurmánský zážitek. Z charakteristik zdůrazněme především unikátní mramorování, které masu propůjčuje křehkost, šťavnatost a chuť, která nemá mezi konkurencí obdoby. Pravé Kobe maso se nesmí z Japonska vyvážet. Z tohoto důvodu se především v USA, ale i jinde ve světe, pěstují „Kobe style beef“ z dobytčat křížených plemenem Wagyu a americkým plemenem Angus. Americký „Kobe styl“ se od pravého japonského Kobe téměř neliší a díky tomu se může pochlubit stejně delikátními vlastnostmi.


imgimgimg

Pro přidání vašeho hodnocení je nutné být přihlášen.


Hodnocení uživatelů

Wi-Fi zdarmaNekuřácký prostorDenní menuBezbariérový přístupPlatba kartouKlimatizaceCatering