Aktuální dění na JdiSeBavit.cz

(7.4. 22:14)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

David Todt (6.4. 22:36)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

Marek Solich (6.4. 16:37)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

Petra Pospíšilová (6.4. 11:42)

si přidal podnik mezi oblíbené

Hostinec u Antošů

FoodMan (6.3. 12:13)

si přidal podnik mezi oblíbené

Salabka

Jdisebavit.cz (5.3. 14:25)

přidalo nový podnik

Salabka

Martin Šejvl (3.3. 10:57)

si přidal podnik mezi oblíbené

U Bobra Xaverov

Martin Šejvl (5.2. 21:13)

si přidal podnik mezi oblíbené

Mlýnec

Zvěřinové hody!!!!!

Martin Šejvl (22.1. 10:53)

si přidal podnik mezi oblíbené

Bellevue

Jdisebavit.cz (22.1. 10:11)

přidalo nový podnik

Bellevue

Martin Šejvl (18.1. 12:06)

si přidal podnik mezi oblíbené

Malá Bretaň

Michal Drábek (16.12. 18:50)

si přidal podnik mezi oblíbené

Tenis Club

Martin Šejvl (8.12. 13:55)

si přidal podnik mezi oblíbené

U Daschů

Martin Šejvl (8.12. 13:37)

si přidal podnik mezi oblíbené

U Zábranských

Neko (8.12. 13:27)

přidal hodnocení

Pravěk

92%

Neko (8.12. 12:24)

si přidal podnik mezi oblíbené

Tenis Club

Le Clos Y Paris
50%

Le Clos Y Paris
"Restaurant" 


0

0
podnik:
+33145490735
otevírací doba: (více)
Pátek: 14:00 - 22:00
Pondělí: zavřeno
Úterý: 14:00 - 22:00
Středa: 14:00 - 22:00
Čtvrtek: 14:00 - 22:00
Pátek: 14:00 - 22:00
Sobota: 14:00 - 22:00
Neděle: zavřeno
27, avenue du Maine, Paris
více

PRESSE

"Le Chef japonais Yoshitaka Ikeda prend son envol"

 

Installés au comptoir, nous pouvons admirer l’exercice du dressage de l’entrée. Composée d’un Assortiment de petites bouchées, cette entrée demande un long travail de préparation et plusieurs petites mains s’affèrent pour ajouter une feuille de shiso par-ci et des œufs de saumon par-là. Même s’il est efficacement secondé, le Chef Yoshitaka Ikeda est au four et au moulin passant du comptoir à la cuisine où les plats sont cuisinés. Équipé d’une oreillette, il donne ses instructions à son équipe pour que tout soit parfait. On regrettera peut-être que malgré cet effort de transparence, le Chef ne soit pas plus en contact avec les clients. J’aurais aimé que ce soit lui qui nous explique ses plats et sa cuisine même si le maître d’hôtel s’en est chargé avec brio.

 

Au déjeuner

du mardi au samedi
de 12h à 14h.

 

Au dîner
du mardi au samedi
de 19h30 à 22h00.

 

Fermé
le dimanche
et le lundi.

Zde můžete uskutečnit Vaší rezervaci. Rezervace se stává platnou po zpětném potvrzení rezervovaného podniku. Pro rychlejší rezervaci využijte telefonické spojení.

Některé povinné údaje nejsou vyplněny správně.

imgimgimgimgimgimg

Pro přidání vašeho hodnocení je nutné být přihlášen.


Hodnocení uživatelů

Wi-Fi zdarmaDenní menuBezbariérový přístupPlatba kartouKlimatizaceCatering